您现在的位置:首页 > 高考 >

三维设计2013届高考英语一轮复习提能力创新演练:必修三 Unit9 Wheels


▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

A卷

Ⅰ.单项填空

1.After a month of training, he became________to the work as a high-speed maglev train

driver. A.addicted

B.sensitive

C.loyal

D.equal

解析:句意:经过一个月的训练后,他成为了一名合格的高速磁悬浮列车司机。equal“能

胜任的,有能力的”,符合句意。addicted“上瘾的”;sensitive“敏感的”;loyal“忠诚的,

忠贞的”。

答案:D

2.I'll be late home because something has just________at work.

A.come up with

B.break out

C.come up

D.take place

解析:句意:我要晚点回家,因为工作时发生了点事。come up with “提出”;break

out“(战争、火灾、疾病等)突然爆发”;come up“出现;(问题等)被提出;走近,靠近”;

take place“发生”,在此需用过去分词 taken place 才对。

答案:C

3.Our house is very________for me as I can get to the office in five minutes. In fact, this is

the reason why I decided to buy it a week ago.

A.adaptable

B.comfortable

C.convenient

D.available

解析:从下文的 get to the office in five minutes 和 this is the reason why I decided to buy it

a week ago 来看,此题是在说房子的“便利之处”,故选 C。

答案:C

4.The charity work he________gave him a lot of happiness.

A.occupied in

B.was occupied with

C.occupied with

D.occupied

解析:work 后接定语从句,be occupied with“忙于某事”。句意:他所从事的慈善工作

给了他许多快乐。

答案:B

5.(2012·池州月考)________being late for the conference, the secretary was dismissed

from the company. A.In reference to

B.As for

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

C.In case of

D.As a consequence of

解析:考查介词短语辨析。句意:由于开会迟到,这个秘书被公司解雇了。as a consequence

of “由于,因为”,符合句意。in reference to “关于,有关”;as for “至于,关于”; in

case of “以防,万一”。

答案:D

6.Today, each person with AIDS is surviving ________longer than two years.

A.at last

B.more or less

C.on average

D.by chance

解析:at last“最终”; more or less“或多或少”;on average“平均”; by chance“偶

然地”。句意:当今,患艾滋病的人平均多活两年。

答案:C

7.People who spend more pre-bedtime hours using the Internet or watching television are

more________to report that they don't get enough sleep.

A.probable

B.possible

C.believable

D.likely

解析:句意:调查显示,睡前长时间上网或看电视的人称自己睡眼不足的几率更大。该

句的主语是 people,只能用 likely 作表语。

答案:D

8.It must be broken if the marriage________money.

A.bases on

B.relies on

C.is up to

D.holds on

解析:base on“以……为基础”; rely on “依靠”; be up to“应由……;轮到……”;

hold on“抓紧;不挂断”。句意:建立在金钱基础上的婚姻是肯定要破裂的。

答案:A

9.Chinese married couple________red packets to children during the Chinese New Year.

A.give

B.have been giving

C.are giving

D.have given

解析:句意:在中国,已婚夫妇在过春节时要给孩子发红包。表述一种客观存在的社会

习俗用一般现在时。

答案:A

10.(2012·毫州一模)The bus that________outside the inn would soon take the visitors

downtown. A.held up

B.pulled up

C.got down

D.set forth

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

解析:句意:停在小酒馆外的那辆公共汽车不久会带游客到市区。pull up“停(在)”,符

合句意。

答案:B

11.According to the calculations ________by experts, after China joins WTO, its GNP

will automatically go up________much as 2.94%.

A.worked out; as

B.worked out; by as

C.worked on; by

D.working on; to as

解析:work out“算出”; work on“从事”;第一空的动词短语与名词系被动关系,

所以用过去分词作定语;第二空表示上升的程度用介词 by,as much as 意为“多达”。句意:

据有关专家测算,中国“入世”以后,其国民生产总值会自行增加 2.94%。

答案:B

12.I really appreciate________to relax with you on this nice island.

A.to have had time

B.having time

C.to have time

D.to having time

解析:appreciate doing sth.意为“愿意/乐于做某事”。

答案:B

13 . (2012·周 口 调 研 )Professor James will give us a lecture, but when and

where________yet. A.hasn't been decided

B.haven't decided

C.isn't being decided

D.aren't decided

解析:考查主谓一致、时态与语态。when and where 是 when and where he will give us a

lecture 的省略,因此是主语从句的两个副词,而非两个主语,因此用单数;从空后的 yet 可

知,事情到目前还没有决定,因此强调结果,用现在完成时。

答案:A

14.John thinks it won't be long________he is ready for his new job.

A.when

B.after

C.before

D.since

解析:考查连词 before 引导的状语从句。句意:约翰认为用不了多长时间他就能为新工

作做好准备。“It will not be+时间段+before ...”表示“用不了多长时间就……”,是固定

句式。when “当……时候”;after“之后”;since“自从……”,用于“It is/has been+时

间段+since ...”句式。

答案:C

15.After the long journey, the three of them went back home,________.

A.hungry and tiredly

B.hungry and tired

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

C.hungrily and tiredly

D.hungrily and tired

解析:句意:长途旅行之后,他们三个人又饿又累地回到了家。hungry and tired 用作状

语,表示伴随状况。

答案:B

Ⅱ.阅读理解

A

(2012·银川部分重点中学模拟)The 100-kilogram blue solar

car

invented by 10 students at Southwest University's College of Engineering and Technology in Chongqing has a top with four

solar panels that charge the battery that powers the auto. Its speed is between 30~40

kilometers per hour and when fully powered the car can be driven as far as 50 kilometers.“The car is easy to drive. A person without any driving experiences could learn to

use it in several minutes. It fits for campus and the golf course,”said He Daijie, the leader of

the invention team and a senior at the college. Or if one prefers it can be turned into moped scooter (电动助力车), he said.

Four students at Shenyang University of Technology in Liaoning Province invented a door

light powered by electrical energy produced by opening and closing a door. When people open

or close a door, the door produces mechanical energy that could be turned into electrical energy. After numerous tests for several months, the students fixed a joint lever above the door

that connects the door and a speeding gear case to drive a generator attached to the door and

send energy to storage cells.The storage cells provide electrical energy for the light. A college student's dorm door is opened and closed about 60~100 times a day, which

could produce 160~280 milliamps of electrical energy. It takes 160 milliamps to keep a light

working for at least 10 hours, said Xia Yingbiao, one of the invention team members and a

mechanical designer and manufacturing and automation junior. If these lights were used with the invention at the entrances in Shenyang schools, about 700,000 kilowatt hours a year would be saved, the team said.The university is applying patents for the invention.
语篇解读:日新月异的高新科技并不总是发明家的创造,稚气未脱的学生同样占有一席

之地,他们用自己的成果证明他们可以着眼未来进行设计。

1. Where is the first invention mainly designed to use? A.On the traffic roads.

B.In parks and gardens.

C.On campus and the golf course.

D.In kindergartens.

解析:细节理解题。根据第一段中的“It fits for campus and the golf course”可知第一个发

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌
明主要用于校园和高尔夫球场。 答案:C 2.The car is charged ________. A.with solar panels at the solar station B.with solar panels on its top C.through the wires at public places D.through the wires at home 解析:细节理解题。根据第一段中的“...has a top with four solar panels that charge the
battery”可知车是通过车顶的太阳板给电池充电的。 答案:B 3.Where does the power of door light come from? A.Electricity through wires. B.Mechanical energy by opening and closing the door. C.Sun panels on the building top. D.Batteries charged before being used. 解析:细节理解题。结合第二段第一句后半句中的内容以及下一句中的内容可知门灯的
电源来自开关门所产生的机械能。 答案:B 4.From the two inventions, we can see that ________. A.students could design for the future B.inventions are not so difficult C.these inventions are valuable but not practical D.inventions can't lack knowledge and money 解析:推理判断题。这两项发明都出自于大学生之手,由此可推知学生可以着眼未来进
行设计。 答案:A B (2012·郑州第二次质量预测)Why do men live a shorter life than women? The latest
research indicates that men's hearts going into a rapid decline when they reach middle age could be the cause.
The research of ageing on the heart has shown that women's longevity may be linked to the fact that their hearts do not lose much pumping power with age.
“We have found that the power of the male heart falls by 20 percent~25 percent between 20 and 70 years of age,”said the head of the study, Samantha of Liverpool John Moores University in the UK.
▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

“Within the heart there are millions of cells which make it beat. Between the ages of 20

and 70, one-third of those cells die and are not replaced in men,” said Samantha.“This is part

of the ageing process.” What amazes scientists is that the female heart suffers very little loss of these cells. A

healthy 70-year-old woman's heart could work almost as perfectly as a 20-year-old one's. “This gender (性别) difference might give the reason why men live shorter than

women,”said Samantha. They studied over 250 healthy men and women between the ages of

17 and 80, who are mainly healthy persons so as to reduce the influence of disease. “The team

has yet to think about why ageing suffers a greater loss on the male heart,”said Samantha.

But there is also good news — men can enjoy the health of their hearts with regular

exercise. Samantha stressed that women should also take regular exercise to stop their leg muscles getting weaker as they age.
语篇解读:本文介绍了一项科学研究的结果:男人比女人寿命短主要是男人的心脏细胞

在 20 岁到 70 岁之间损失掉三分之一,因而心脏的能力降低了 20%~25%,而女人的心脏细

胞在这一年龄阶段损失得很少。

5.The underlined word “longevity” in the second paragraph means “________”.

A.health

B.long life

C.ageing

D.effect

解析:猜测词义题。根据第一段的第一句话“Why do men live a shorter life than

women?”可推知“longevity”的意思是“长寿”。

答案:B

6.The text mainly talks about ________.

A.men's heart cells

B.women's ageing process

C.the gender difference

D.hearts and long life

解析:主旨大意题。本文探讨了男人比女人寿命短的主要原因,那就是与心脏细胞数量

的减少有关。男人的心脏在 20 岁到 70 岁之间会丧失三分之一,因而心脏的能力降低了 20%~

25%,而女人的心脏细胞在这个年龄阶段几乎没有丧失。因此,本文的中心话题是心脏与长

寿。

答案:D

7.According to the text, the UK scientists have known that ________.

A.men have fewer cells than women when they are born

B.women can produce the cells that make the heart beat

C.the female heart suffers less loss of the cells with age

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌
D.women will never suffer the loss of pumping power with age 解析:细节理解题。根据第五段的第一句“What amazes scientists is that the female heart suffers very little loss of these cells”可知答案为 C。 答案:C 8.If you want to live a long life, you should ________. A.enable your heart to beat much faster B.think about the reason for ageing C.take regular exercise D.stop your cells from being lost 解析:细节理解题。根据最后一段的内容可知,男人经常进行锻炼可以拥有健康的心脏, 女人经常进行锻炼可以抵制腿部的肌肉衰弱无力。因此,要想长寿,就要积极锻炼。 答案:C
B卷 Ⅰ.完形填空 (2012·江苏南通第一次调研)I've been in the taxicab business for thirty-five years, and I know there is a lot about it that is not so good. Taxicab drivers have to be __1__fellows to be able to work in New York. You've got to fight the New York __2__eight hours a day these days, so people get the wrong __3__that they are bad. Actually, taxi drivers are just like other people. Most of them will __4__as honest fellows. You read in the __5__almost every week where a taxi driver turns in money or jewels or bonds that people __6__in their cabs. If they weren't honest, you wouldn't be reading those stories in the papers. One time in Brooklyn, I found a diamond ring in my cab. I__7__helping a lady with a lot of packages that day, so I went back to where I had __8__her. It took me almost two days to trace her in order to return the ring to her. I didn't __9__as much as “thank you”. Still I felt good __10__I had done what was right. I think I felt better than she did. I was born and __11__in Ireland and lived there until I was nineteen years old. Then I came to this __12__in 1913 where I held several jobs to earn a few dollars before enlisting(参军) in World War I. After being discharged (退役), I had a family and bought my own cab. Life hasn't been too __13__at times, but my wife takes care of our money and we have a good bit __14__ for a rainy day. When I __15__driving a cab, Park Avenue was mostly a bunch of coal yards. Hoofer's Brewery was right next to where the Waldorf-Astoria is now. I did pretty well, __16__in those days. In all my years of driving a taxicab, I have __17__had any trouble with the public, not even with drunks.
▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

I believe __18__is one of the greatest gifts there is. I know they call it a lot of fancy names these days, like integrity (正直), etc. But it doesn't make any __19__what they call it; it's still

what makes a man a good __20__. This is my code, and I try to live by. 语篇解读:在很多人眼里,出租车司机都是不好的。但作者作为一个有着 35 年经验的老

出租车司机,却用自己的行动向我们展示了一位出租车司机诚实、正直、热爱生活的一面。

1.A.cheerful

B.tough

C.familiar

D.popular

解析:由“You've got to fight...eight hours a day these days”可知,在纽约开出租车必须能

吃苦耐劳,所以用 tough,表示“坚强的,顽强的,能吃苦耐劳的”。

答案:B

2.A.weather

B.pollution

C.condition

D.traffic

解析:根据常识可知,开出租车当然与繁忙的交通作斗争,所以用 traffic。

答案:D

3.A.impression

B.suggestion

C.expression

D.information

解析:人们对出租车司机有种错觉,认为他们人不好。wrong impression 表示“错觉”。

答案:A

4.A.talk

B.perform

C.behave

D.wander

解析:实际上出租车司机跟其他人一样。大多数出租车司机是非常诚实的,故用 behave,

表示“表现”。

答案:C

5.A.websites

B.papers

C.posters

D.magazines

解析:根据第二段最后“you wouldn't be reading those stories in the papers”可知该空选

papers。

答案:B

6.A.leave

B.find

C.give

D.place

解析:他们会把乘客落下的钱、珠宝或债券上交。leave 这里表示“落下,遗忘”。

答案:A

7.A.regretted

B.continued

C.remembered

D.tried

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

解析:我记得曾载过一个拿着大包小包的女士,(这枚钻戒有可能是她的)所以我又回到了

她下车的地方。remember doing sth.表示“记得曾经做过某事”。

答案:C

8.A.noticed

B.supported

C.met

D.dropped

解析:参见上题解析。drop 表示“中途卸客”。

答案:D

9.A.say

B.overhear

C.claim

D.get

解析:我并没有得到(get)很多她感谢我的话。

答案:D

10.A.though

B.while

C.because

D.unless

解析:但因为(because)我觉得我做了我该做的事,所以我还是感到很高兴。

答案:C

11.A.raised

B.married

C.employed

D.trained

解析:我在爱尔兰出生并在那里长大,所以用 raise 表示“抚养,养育”。

答案:A

12.A.college

B.country

C.company

D.village

解析:我在 1913 年来到了这个国家(country)——美国。

答案:B

13.A.easy

B.busy

C.hard

D.simple

解析:生活有时并不容易(easy),但是我的妻子很会理财,我们存下(put away)了许多钱

以备不时之需。

答案:A

14.A.left behind

B.used up

C.put away

D.sorted out

解析:参见上题解析。leave behind 表示“把……抛在后面”;use up 表示“用完”;sort

out 表示“挑选出”,都不符合语境。

答案:C

15.A.started

B.considered

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

C.recalled

D.learned

解析:此处描述的是我开始开出租车时周围的环境,故用 started。

答案:A

16.A.maybe

B.only

C.definitely

D.even

解析:虽然当时路况糟糕,但我干得不错,甚至(even)是在那些艰难的岁月里,也依然如

此。

答案:D

17.A.always

B.never

C.often

D.seldom

解析:开出租车的这些年里,我从来没有(never)与乘客发生过纠纷。

答案:B

18.A.personality

B.security

C.honesty

D.dignity

解析:从第二段中的“honest fellows”可知,我认为诚实(honesty)是最好的礼物之一。

答案:C

19.A.sense

B.profit

C.difference

D.progress

解析:但是,人们怎么叫它是没有任何影响的。make a difference 表示“有作用,有影响”,

符合语境。

答案:C

20.A.servant

B.customer

C.businessman

D.citizen

解析:我认为诚实可以造就一个好公民(citizen)。

答案:D

Ⅱ.阅读理解

(2012·福建质量检测)Anyone who experienced wet weather this summer will not be

surprised to learn that this was the fourth year running that the UK suffered from a wet summer,which has never happened before in modern rainfall records dating back to 1914.

This summer was only slightly wetter than usual,though — the UK had 248.5 mm

summer rainfall, 10 percent above average, according to Met Office figures. The rainfall average over the whole country showed an interesting weather picture,

though.The rain tended to come down in big showers, setting off flash floods.As a result, East Anglia in eastern UK had its third wettest August with more than double the normal rainfall,

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

and the southeast had one of its dullest Augusts,with only two thirds its usual sunshine.And

yet both these areas had been dry and sunny for the previous five months and seemed to be heading for long-lasting drought (干旱).

Western and northwestern areas had the complete opposite, though — extremely wet in

July, followed by a dry August.Remarkably, the northwest had suffered from such long-lasting drought that it led to bans on using hosepipes (橡皮软管).

Although some weather companies predicted an extremely hot barbecue summer, it was only 0.6℃ above average across the UK.Even so, for the first half of this summer Glastonbury

enjoyed a mud-free festival and Wimbledon remained hot and dry.It may not have broken any temperature records,but there were plenty of barbecues this summer.

语篇解读:英国连续四年夏季多雨,但是各个地区的天气也不一样,让我们去看看不同

地区的夏天都是什么天气吧!

1.There was a lot of rainfall this August in ________.

A.East Anglia

B.western UK

C.northwestern UK

D.Wimbledon

解析:细节理解题。根据文章第三段的第三句可知,East Anglia 在这个夏季雨量很大,

故答案为 A。

答案:A

2.What made the southeast seem to have long-lasting drought?

A.The small amount of sunshine in August.

B.The wettest August of the third year running.

C.The extremely hot weather with too much rainfall.

D.The continuous five months of dry and sunny weather.

解析:细节理解题。根据文章第三段的最后一句可知,连续五个月的干燥和艳阳高照的

天气使东南部看起来要持续很长一段时间的干旱,故答案为 D。

答案:D

3.What can be inferred from the last paragraph of the passage?

A.People in Glastonbury celebrated a mud festival freely.

B.Some weather companies did not give an accurate forecast.

C.The temperature this summer was much higher than average.

D.The extreme hot weather this summer led to fewer barbecues.

解析:推理判断题。根据文章最后一段的第一句可知,气象公司预测这个夏天会非常热,

但实际上比平均温度只高了 0.6℃,故答案为 B。

答案:B

Ⅲ.选做题

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

任务型读写

Some people believe that greed and selfishness has become the basis of modern society, and we should return to the old traditions of family and community then we will have a better life. To what extent do you agree or disagree with the above opinion?
In this fast-paced world, many values are undergoing major changes. While people traditionally prioritize caring, sharing and generosity in life and work, modern people seem to be more self-absorbed and self-concerned.
Modern people act selfishly to survive the harsh competition of life. They say that it is a jungle out there. To survive, you have to fight with whatever means that come handy. Obviously greed and selfishness go perfectly well with such ideas. In a company, employees do everything they can to get better pay and higher position, even at the cost of colleagues. We are in any way advocating any selfish conduct. It is just that people are pressured to act in a certain way due to outside influences.
In spite of common practice, it is hard to conclude that modern society is built on greed and selfishness, both of which are not newly invented vocabulary. In ancient times people also did greedy and selfish things though such behaviors were more condemned then. But we can not ignore the fact that people in the past lived a relatively more isolated life and faced less pressure compared with their modern counterparts.
Are we happier to share with others and be generous to them? There is no fixed answer either. Some people take great pleasure helping and giving to others while others feel happy doing the opposite. But I personally think that people should not be too selfish. Caring for others can actually encourage the development of a mutually beneficial relationship.
In conclusion, modern people appear to be more self-centered than those in the past due to strong outside pressure. However, we should encourage people to know the importance of being caring and generous and to build a mutually beneficial relationship with others.
Are Modern People Becoming More Selfish?

Main comparisons

Contexts

(1)________ are changing.

In the past people put caring, sharing and generosity in the first (2)________. Nowadays, people seem to be more (3)________ about themselves.

(4)________ are changing too
(6)________ for the

People in the past appeared to be modest and self-effacing(谦让的).
People may strive to achieve their own (5)________ at the price of their coworkers.
The author's understanding Fierce (7)________ and great (8)_________ on modern people may be

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓

▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌精诚凝聚 =^_^= 成就梦想 ▁▂▃▄▅▆▇█▉▊▋▌

changes in author's responsible for the changes.

eyes

The author's (9)________ towards
topic

A relationship which can (10)________ two sides should be established.

答案:1.Values 2.place 3.concerned 4.Behaviors 5.goals 6.Reasons 7.competition 8.pressure 9.attitudes 10.benefit
短文填词 A recent survey shows that in today's society, Chinese young people's life goals have become ________various than before. 1.________ When young people are asked w________ they will struggle for, more 2.________ than half of the respondents choose to earn enough ________ to 3.________ buy a house and a car for ________ (自己). Besides this practical 4.________ goal, some people, about 44%, pick up their life goal as i________5.________ their life quality or to be a rich person w________ 23.9% of the 6.________ respondents are s________ satisfied to have a good job. As for 7.________ how to a________ their life goals, most of them prefer struggling to 8.________ realize their ________ (梦想). The survey shows that the society 9.________ is making progress ________ people's life goals have become practical.10.________ 答 案 : 1.more 2.what 3.money 4.themselves 5.improving 6.while 7.simply 8.achieve 9.dreams 10.and
短文改错 (2012·太原五中第一学期月考)Some students think a difficult exam is just like a challenge and the more difficult it is, the more better it will be. They say a difficult exam can help students to find out what they are weak in their studies and improve their learning methods. Though, others were against a difficult exam. In their opinions, if it is very difficult, they may become discourage and feel terrible about their studies. I prefer an exam neither too difficult or too easy. A very easy exam is not good for teachers to learn how we are getting with our studies, and a too difficult exam will make us lose our heart. 答案:第一句:and 后加上 that; 去掉 better 前面的 more 第二句:what→where 第 三句:Though→However;were→are 第四句:opinions→opinion; discourage→discouraged 第五句:or→nor 第六句:在 with 前加 on/along; 去掉 heart 前的 our

▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓点亮心灯 ~~~///(^v^)\\\~~~ 照亮人生 ▃ ▄ ▅ ▆ ▇ █ █ ■ ▓



热文推荐
友情链接: 简历 面试求职范文 职业规划 自我管理 社交礼仪 76242百科